راهنمای خرید آهن آلات

نبشی چیست: راهنمای خرید نبشی آهن

راهنمای خرید نبشی

راهنمای خرید نبشی

از آنجای که تنوع نبشی بالاست این راهنمای خرید نبشی کمک خوبی است برای شما. استفاده از این مقطع فولادی به اندازه‌ای گستره و وسیع است که برای انتخاب نبشی مناسب باید اطلاعات کاملی در مورد انواع این محصول داشته باشید و بدانید هرکدام چه کاربردی دارند. در این راهنمای خرید نبشی اطلاعات کاملی به شما ارائه خواهیم داد تا با خیال راحت نبشی خود را بتوانید بخرید .

نکاتی که قبل از خرید نبشی باید بدانید

نبشی‌ یکی از پراستفاده‌ترین مقاطع فولادی به حساب می‌آید و در بخش‌های مختلف سازه‌ها کاربردهای متفاوتی دارد. همین موضوع روشن میکند که این راهنمای خرید نبشی الزامیست برای خرید این مقطع فولادی . در ادامه اطلاعاتی که برای خرید نبشی لازم دارید را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

6 اصطلاح درباره نبشی

  • نبشی نرمال : از نظر طول نبشی به چند دسته تقسیم می‌شود. اگر نبشی طولی بین ۶ تا ۱۲ متر  داشته باشد، در دسته نبشی نرمال قرار می‌گیرد.
  • گوشت :  ضخامت نبشی در بازار گوشت نام دارد.
  • نبشی سبک و سنگین : معمولا به نبشی‌ هایی که ضخامتی کمتر از سایز استاندارد خود دارند سبک و نبشی‌ هایی که ضخامتی برابر یا بیشتر دارند، سنگین گفته می‌شود.
  • نبشی کوتاه و بلند : از نظر طول نبشی به دسته دیگری تقسیم میشود ، نبشی کوتاه  که دارای ۶ متر طول است و در صورتی که نبشی ۱۲ متر طول داشته باشد، نبشی بلند نامیده می‌شود.
  • لقمه: اگر نبشی به اندازه های کوچک برش بخورد . به این قطعات کوچک لقمه گفته می‌شود.
  • هزینه بنگاه داری: بنگاه‌ها در ازای انبارداری و مالیات، هزینه اندکی را از خریداران دریافت می‌کنند که هزینه بنگاه‌داری نامیده می‌شود. این هزینه برای انواع نبشی تقریبا ۵۰ تومان به ازای هر کیلو محاسبه می‌شود.

تولیدکنندگان نبشی

کارخانه های مختلفی برای تولید نبشی وجود دارد ، که محصولاتی با کیفیت متفاوت و اندازه و ضخامت مختلف تولید می‌کنند و در انتخاب محصول مناسب یک عامل تاثیرگذار به حساب می‌آیند.

بزرگترین تولیدکنندگان نبشی با مجموعه آهن آلات آراکو همکاری می‌کنند و محصولات این واحدهای تولیدی از طریق این شرکت قابل تهیه است. آریان فولاد، شکفته، ظهوریان، ناب تبریز، فولاد کوهپایه و فولاد اصفهان را می‌توان معروف‌ترین این برندها دانست.

راهنمای خرید نبشی

راهنمای خرید نبشی

خصوصیات ظاهری نبشی

نبشی با کیفیت از نظر ظاهری باید دارای (سطح صاف و بدون موج همچنین هیچگونه پوسته‌ای بر روی سطح آن وجود نداشته باشد)

سوالات متداول

برخی سوالات درمورد راهنمای خرید نبشی از طرف مشتریان

۱- فرق نبشی سبک و سنگین چیست؟

نبشی سبک اصطلاحاً به نبشی می‌گوییم که ضخامت آن کمتر از ضخامت نرمال است. برای مثال ضخامت نرمال نبشی ۴، برابر ۴ میلی‌متر است.چنانچه ضخامت نبشی ۴ کمتراز ۴ باشد به آن نبشی سبک می‌گوییم. همچنین چنانچه ضخامت نبشی نرمال یا بیشتر از حد نرمال باشد اصطلاحا در بازار به آن نبشی سنگین گفته می‌شود.

۲- آیا کارخانه‌ها نبشی را به صورت شاخه می‌فروشند؟

خیر،تمامی کارخانه‌ها کالاهای خود را به صورت بندل عرضه می‌کنند و هیچ کارخانه‌ای به هیچ عنوان بندل باز نمی‌کند.

3- آیا نبشی به صورت فابریک گالوانیزه موجود است؟

نبشی‌ از محصولاتی است که به صورت فابریک گالوانیزه تولید نمی‌شود. برای خرید نبشی گالوانیزه، تولید بر اساس خواست مشتری و به صورت سفارشی انجام خواهد شد.

4- چه سایزهایی از نبشی در بازار وجود دارد؟

در بازار ایران نبشی از سایز ۲۰ تا سایز ۲۰۰ در ضخامت‌های مختلف موجود است.

5- تفاوت نبشی فابریک و پرسی چیست؟

نبشی فابریک توسط نورد گرم به صورت نبشی از خط تولید خارج می‌شود اما نبشی پرسی به وسیله خم کاری ورق و به صورت سفارشی تولید می‌گردد.

6-چند نوع نبشی بال نامساوی در بازار موجود است؟

دو نوع، در حالت اول نبشی فابریک تولید شده به روش نورد گرم به صورت نبشی بال نامساوی از خط تولید خارج می‌شود و در حالت دوم بوسیله عملیات ماشین کاری و ایجاد یک برش بر روی یک بال نبشی فابریک بال مساوی، نبشی بال نامساوی تولید می‌شود.

در راهنمای خرید نبشی ارائه شده به بررسی برندهای تولید، قیمت روز، ویژگی‌های ظاهری، مراحل و نحوه خرید نبشی و ناودانی پرداخته سپس سوالات متداول مطرح شده از سوی مشتریان را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

برای مطالع بیشتر میتونید به ویکی پدیا مراجعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *